O podjetju

V družbi PIVOVARNA LAŠKO UNION d.o.o., ki je vodilni proizvajalec piva v Sloveniji, sta združili svoje moči Pivovarna Laško in Pivovarna Union.
Podjetje, ki svoje izdelke proizvaja in polni na dveh lokacijah, v Laškem in v Ljubljani, ima skoraj 200-letno tradicijo. Blagovni znamki Laško Zlatorog in Union Svetlo sta najbolj priznani blagovni znamki s tradicijo. Odražata našo strast do kakovosti, z njima pa smo zavezani v življenje prinašati užitek.

Skozi dolgoletno tradicijo smo portfelj piv stalno dopolnjevali z inovacijami in ga prilagajal željam pivopivcev. Zavezani smo vrhunskosti prvovrstnih naravnih sestavin ter nenehnemu izbojševanju in inoviranju. V letu 2016 se je prodajni portfelj družbe Pivovarna Laško Union razširil tudi s pivom Heineken in drugimi blagovnimi znamkami, ki jih pivovarne v lasti družbe Heineken proizvajajo širom sveta.

Program piva dopolnjujejo osvežilne brezalkoholne pijače Sola ter naravna voda Zala.

Podjetje s 670 zaposlenimi in sedežem v Ljubljani odlikuje močna korporativna kultura, razvojna naravnanost, prodajna in marketinška odličnost ter zavezanost k trajnostnemu razvoju in družbeni odgovornosti. Podjetje je največji sponzor slovenskega športa in podpornik pomembnih kulturnih ter družabnih prireditev.

Pivovarna Laško Union d.o.o. je v 100-odstotni lasti družbe Heineken iz Nizozemske.